Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Konfigurera Google Duo

Steg 1: Installera Duo

Duo finns för mobiler och surfplattor med Android. När du registrerar dig får du en verifieringskod på mobilen.

Hämta och installera Duo

Steg 2: Verifiera ditt telefonnummer

Det går att hoppa över telefonnummerverifieringen. Om du hoppar över det här steget måste du ansluta till ditt Google-konto.

Läs mer om verifierade nummer.
  1. Ange ditt telefonnummer på Android-enheten och kontrollera att det är korrekt.
  2. Tryck på Godkänn.
  3. Duo skickar en kod i ett engångs-sms till det angivna numret. (Operatörens sms-avgift kan tillkomma.)
  4. Ange koden som du fick i meddelandet.
  • Tryck på Skicka om sms om du inte får ett sms.
  • Om du har en mobilanslutning och inte får något sms begär du ett samtal genom att trycka på Ring mig.
  • Läs artikeln om felsökning av verifiering om du fortfarande har problem med att verifiera telefonnumret.

Steg 3: Anslut ditt Google-konto

Tryck på Godkänn om du vill ansluta ditt Google-konto.

Logga in med samma konto för att slutföra installationen om du redan använder Duo på en annan enhet med ditt Google-konto.

När du ansluter Duo till ditt Google-konto:

• Kan du använda Duo på olika enheter.
  • Kan personer med ditt mobilnummer eller din Google-kontoinformation, såsom Gmail-adress, se att du använder Duo och ringa till dig med appen.

Du kan när som helst lägga till eller ta bort ditt Google-konto från Duo.

När du har verifierat ditt nummer på Duo

• Personer som har ditt telefonnummer ser att du använder Duo och kan ringa dig med appen. Om du ansluter ditt Google-konto kan de även kontakta dig på Googles övriga tjänster.
  • Duo kan med jämna mellanrum skicka dina kontakter och din plats till Google.
  • Om du ringer någon som inte är sparad i kontakterna visar Duo ditt telefonnummer så att de ser vem som ringer.

Ring till dina kontakter med Duo

• Videosamtal med alla kontakter som använder Duo: Ring familj och vänner på olika enheter såsom Android, iOS, datorer, Nest Hub, Nest Hub Max, Lenovo Smart Display och JBL Link View.
  • Ljud och video med hög kvalitet: Samtalets kvalitet ändras automatiskt efter anslutningens kvalitet.
  • Knack-knack: Visa en förhandsvideo i realtid innan du svarar när någon av kontakterna ringer.
  • End-to-end-kryptering: Dina samtal är säkra och ses endast av dig och personen du talar med.