Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Konfigurer Google Duo

Trinn 1: Installer Duo

Duo er tilgjengelig på iPhone og iPad. Når du registrerer deg, får du en bekreftelseskode på telefonen din.

Last ned og installer Duo

Trinn 2: Bekreft telefonnummeret ditt

Du kan hoppe over telefonnummerbekreftelsen. Hvis du hopper over dette trinnet, må du koble til Google-kontoen din.

Finn ut mer om bekreftede numre.
  1. Skriv inn telefonnummeret ditt på iOS-enheten din, og dobbeltsjekk at det er riktig.
  2. Trykk på Godta
  3. Duo sender en engangskode på SMS til nummeret du skrev inn. (Kostnader fra mobiloperatøren din kan påløpe.)
  4. Skriv inn koden du fikk i SMS-en.
  • Hvis du ikke har fått noen SMS, trykker du på Send SMS på nytt
  • Hvis du har mobildekning, men ikke mottar noen SMS, kan du be om å bli oppringt i stedet ved å trykke på Ring meg.
  • Hvis du fortsatt har problemer med å bekrefte telefonnummeret ditt, kan du gå til artikkelen om feilsøking av bekreftelser

Trinn 3: Koble til Google-kontoen din

For å koble til Google-kontoen din, trykk på Godta.

Hvis du allerede bruker Duo på en annen enhet med Google-kontoen din, må du logge på med samme konto for å fullføre konfigureringen.

Når du kobler Duo til Google-kontoen din

• kan du bruke Duo på alle enhetene dine
  • kan folk som har telefonnummeret ditt eller Google-kontoinformasjonen din, for eksempel Gmail-adressen din, se at du bruker Duo og ringe deg ved hjelp av appen

Du kan når som helst legge til eller fjerne Google-kontoen din fra Duo.

Når du har bekreftet nummeret ditt på Duo, skjer følgende:

• Folk som har telefonnummeret ditt, kan se at du bruker Duo, og de kan ringe deg via appen. Hvis du kobler til Google-kontoen din, kan de også kontakte deg via andre Google-tjenester.
  • Duo kan med jevne mellomrom sende kontaktene dine og posisjonen din til Google.
  • Hvis du ringer til noen som ikke er lagret i kontaktene dine, viser Duo telefonnummeret ditt, slik at mottakeren kan se hvem som ringer.

Bruk Duo til å ringe til kontaktene dine

• Videosamtaler med folk i kontaktene dine som bruker Duo: Ring venner og familie som bruker forskjellige enheter, for eksempel Android, iOS, datamaskin, Nest Hub, Nest Hub Max, Lenovo Smart Display og JBL Link View.
  • Lyd og video av høy kvalitet: Samtalekvaliteten endres automatisk basert på tilkoblingen din.
  • Bank-bank: Du kan se en videoforhåndsvisning i sanntid før du svarer på et anrop fra en av kontaktene dine.
  • Ende-til-ende-kryptering: Samtalene dine er sikre, og bare du og den du snakker med, kan se dem.