Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Configurar Google Duo

Pas 1: instal·la Duo

Duo està disponible per a telèfons i tauletes Android. Quan et registris, rebràs un codi de verificació al telèfon.

Baixa i instal·la Duo

Pas 2: verifica el teu número de telèfon

Pots ometre la verificació del número de telèfon. Si omets aquest pas, hauràs de connectar-te al teu Compte de Google.

Obtén més informació sobre els números verificats.
  1. Al dispositiu Android, introdueix el teu número de telèfon i comprova que és correcte.
  2. Toca Accepto.
  3. Duo t'enviarà un missatge SMS amb un codi al número que hagis introduït. L'operador de telefonia mòbil pot aplicar càrrecs pels missatges de text.
  4. Introdueix el codi que has rebut al missatge de text.

Pas 3: connecta el teu Compte de Google

Per connectar el teu Compte de Google, toca Accepto.

Si ja utilitzes Duo en un altre dispositiu amb el teu Compte de Google, inicia la sessió amb el mateix compte per finalitzar la configuració.

Un cop connectis Duo amb el teu Compte de Google:

• Podràs utilitzar Duo en diversos dispositius.
  • Les persones que tinguin el teu número de telèfon o la informació del teu Compte de Google, com ara l'adreça electrònica de Gmail, podran veure que utilitzes Duo i trucar-te des de l'aplicació.

Pots afegir el teu Compte de Google a Duo o suprimir-lo en qualsevol moment.

Un cop verifiquis el teu número a Duo

• Les persones que tinguin el teu número de telèfon podran veure que utilitzes Duo i trucar-te des de l'aplicació. Si connectes el teu Compte de Google, també podran contactar amb tu des de tots els serveis de Google.
  • Duo podrà enviar periòdicament els teus contactes i la teva ubicació a Google.
  • Si truques a una persona que no tens als contactes, Duo li mostrarà el teu número de telèfon perquè vegi qui està trucant.

Utilitzar Duo per trucar als teus contactes

• Videotrucades amb qualsevol dels teus contactes que utilitzi Duo: truca als amics i a la família utilitzant diversos dispositius, com ara Android, iOS, ordinadors, Nest Hub, Nest Hub Max, pantalles intel·ligents Lenovo i Link View de JBL.
  • Àudio i vídeo d'alta qualitat: la qualitat de la trucada canvia automàticament en funció de la connexió.
  • Toc Toc: quan un dels teus contactes et truca, pots veure una previsualització de vídeo en temps real abans de respondre a la trucada.
  • Encriptació d'extrem a extrem: les trucades estan protegides i només les podeu veure tu i la persona amb qui parles.