Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Google Duon käyttöönotto

Google Duon verkkoversion määrittäminen

Vaihe 1: Avaa Duo

Tärkeää: Google Duo on saatavilla Google Chromelle, Microsoft Edgelle, Firefoxille, Operalle ja Safarille.

Vaihe 2: Vahvista puhelinnumerosi (valinnainen)

Tärkeää: Jos ohitat tämän vaiheen etkä vahvista puhelinnumeroasi, voit vastaanottaa puheluja ainoastaan ihmisiltä, joille olet soittanut aiemmin.

Lue lisää vahvistetuista numeroista.
  1. Lisää puhelinnumerosi.
  2. Valitse Hae vahvistuskoodi.
  3. Duo lähettää antamaasi numeroon koodin kertaluonteisena tekstiviestinä. (Operaattorisi saattaa periä tekstiviestistä maksun hinnastonsa mukaisesti.)
  4. Lisää tekstiviestissä oleva koodi.
    • Jos et saa tekstiviestiä, valitse Lähetä uudelleen.
    • Jos et edelleenkään saa tekstiviestiä, valitse Takaisin Paluunuoli ja varmista, että kirjoitit puhelinnumeron oikein.
    • Jos puhelinnumeron vahvistaminen ei edelleenkään onnistu, tutustu vahvistamisen vianetsintäartikkeliin.

Kun olet vahvistanut numerosi Duossa

• Henkilöt, joilla on puhelinnumerosi, näkevät, että käytät Duoa. He voivat soittaa sinulle sovelluksella. Jos liität Google-tilisi, he voivat ottaa sinuun yhteyttä myös muiden Googlen palveluiden kautta.
  • Duo saattaa ajoittain lähettää yhteystietosi ja sijaintisi Googlelle.
  • Jos soitat henkilölle, jota ei ole tallennettu kontakteihisi, Duo näyttää puhelinnumerosi, jotta vastaanottaja tietää, kuka soittaa.

Soita kontakteillesi Duolla

• Videopuhelut kaikkien kontakteissasi olevien Duo-käyttäjien kanssa: Soita ystäville ja perheenjäsenille useilla eri laitteilla, kuten Android-laitteilla, iOS-laitteilla, tietokoneilla, Nest Hubilla, Nest Hub Maxilla, Lenovo Smart Displayllä tai JBL Link View'llä.
  • Korkealaatuinen ääni ja video: Puhelusi laatu muuttuu automaattisesti yhteytesi laadun perusteella.
  • Kop kop: Kun joku kontakteistasi soittaa sinulle, näet reaaliaikaisen videoesikatselun ennen puheluun vastaamista.
  • Päästä päähän -salaus: Puhelusi ovat salattuja ja näkyvät vain sinulle ja puhelun toiselle osapuolelle.