Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Konfigurer Google Duo

Konfigurer Google Duo på web

Trin 1: Åbn Duo

1. Gå til duo.google.com.
Vigtigt! Google Duo er tilgængeligt i Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera og Safari.

Trin 2: Bekræft dit telefonnummer (valgfrit)

Vigtigt! Hvis du springer dette trin over, og du ikke bekræfter dit telefonnummer, kan du kun modtage opkald fra personer, som du har ringet til før.

Få flere oplysninger om bekræftede numre.
  1. Angiv dit telefonnummer.
  2. Klik på Få bekræftelseskode.
  3. Duo sender en kode i en enkelt sms til det nummer, du har angivet. (Du skal muligvis betale til dit mobilselskab).
  4. Angiv den kode, du modtager i sms-beskeden.
    • Hvis du ikke modtager en sms, skal du klikke på Send igen
    • Hvis du stadig ikke modtager en sms, skal du klikke på Tilbage Pil tilbage for at tjekke, om du indtastede dit telefonnummer korrekt.
    • Hvis du stadig har problemer med at bekræfte dit telefonnummer, kan du gå til denne artikel om fejlfinding i forbindelse med bekræftelse.

Når du har bekræftet dit nummer i Duo

• Personer med dit telefonnummer kan se, at du bruger Duo, og de kan ringe til dig ved hjælp af appen. Hvis du tilknytter din Google-konto, kan de også få forbindelse til dig i Google-tjenester.
  • Duo kan periodisk sende dine kontakter og din placering til Google.
  • Hvis du ringer til en person, der ikke er gemt i dine kontakter, viser Duo dit telefonnummer, så vedkommende kan se, hvem der ringer.

Brug Duo til at ringe til dine kontakter

• Videoopkald med alle i dine kontakter, der bruger Duo: Ring til venner og familie på forskellige enheder, f.eks. Android, iOS, computere, Nest Hub, Nest Hub Max, Lenovo Smart Display og JBL Link View.
  • Lyd og video i høj kvalitet: Kvaliteten af et opkald ændres automatisk på baggrund af din forbindelse.
  • Knock Knock: Du kan se en forhåndsvisning af livevideoen, inden du besvarer et opkald fra en af dine kontakter.
  • E2EE-kryptering: Dine opkald er sikre og kan kun ses af dig og den person, du taler med.