Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Find og inviter kontakter

Du kan finde den person, du vil ringe til via Duo, hvis vedkommende er i dine kontakter. Hvis personen ikke er i dine kontaktpersoner, men bruger Duo, kan du tilføje vedkommende. Hvis du bruger Duo på en anden enhed med den samme Google-konto, synkroniseres dine kontakter på alle dine enheder.

Før du går i gang

Synkroniser dine kontakter, så de vises i Google Duo. Du kan altid deaktivere indstillingen.

1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Søg efter Duo.
  3. Slå tilladelser for kontakter til eller fra.

Tip! Du kan også fjerne adgang til kontakterne på din Google-konto. Hvis du fjerner din konto, kan du ikke bruge visse funktioner – du kan f.eks. ikke bruge Google Duo på flere enheder.

Find kontakter

1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Foroven skal du trykke på søgefeltet for at se din kontaktliste.
  3. Angiv kontaktens navn eller telefonnummer i søgefeltet.

Hvis du ikke kan se den kontakt, du leder efter, kan du starte med at tjekke følgende:

Inviter en person til Google Duo

Hvis en af dine kontakter ikke bruger Duo, kan du invitere vedkommende til at downloade appen, så I kan foretage videoopkald til hinanden.

1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Foroven skal du trykke på søgefeltet for at se din kontaktliste.
  3. Find den kontakt, du vil invitere, og tryk på Inviter.
  4. Din standardapp til sms-beskeder åbnes med en forhåndsindlæst invitationsbesked. Tryk på Send.

Modtageren får beskeden og kan derefter downloade appen eller svare direkte på notifikationen.