Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Kontaktien etsiminen ja kutsuminen

Voit etsiä yhteystiedoissasi olevan henkilön Duosta. Voit lisätä henkilön, jos hän ei ole yhteystietoluettelossasi mutta käyttää Duoa. Jos käytät Duoa toisella laitteella, jolla on sama Google-tili, kontaktiesi yhteystiedot synkronoidaan kaikille laitteillesi.

Ennen kuin aloitat

Synkronoi yhteystiedot, jotta ne näkyvät Google Duossa. Voit milloin tahansa ottaa tämän pois päältä.

1. Avaa laitteen Asetukset.
  2. Hae hakusanalla Duo.
  3. Laita yhteystietojen käyttöoikeudet päälle tai pois päältä.

Vinkki: Voit myös poistaa pääsyn Google-tilisi yhteystietoihin. Jos poistat tilisi Duosta, et enää voi käyttää tiettyjä ominaisuuksia. Google Duo ei esimerkiksi enää ole käytettävissäsi useilla laitteilla.

Kontaktien hakeminen

Näet kontaktisi Duossa. Jos käytät Google Duoa toisella laitteella, jolla on sama Google-tili, kontaktiesi yhteystiedot synkronoidaan kaikille laitteillesi.

Huom. Kontaktisi eivät ehkä synkronoidu, jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen Google-tiliä.

Kontaktien hakeminen Duon verkkoversiossa

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen duo.google.com.
  2. Kirjoita hänen nimensä tai puhelinnumeronsa hakukenttään.

Kontaktien hakeminen Chromebookilla

1. Avaa Duo Chromebookilla.
  2. Valitse Videopuhelu videopuhelu.
  3. Voit valita hänen nimensä kontaktiluettelosta tai kirjoittaa hänen nimensä tai puhelinnumeronsa hakukenttään.

Jos haluat poistaa Google Duolta puhelimesi yhteystietojen käyttöoikeudet, avaa laitteen asetukset, etsi Duo ja poista yhteystietojen käyttöoikeus käytöstä.

Jos henkilöä ei löydy Duosta

Jos et näe etsimääsi henkilöä, tarkista ensin seuraavat asiat:

Duon verkkoversio

Varmista, että henkilö, jolle haluat soittaa, on kontakteissasi ja käyttää Duoa. Jos näin on, etkä edelleenkään löydä häntä, kerro siitä meille.

Chromebook

Lue lisää kontaktien hakemisesta ja synkronoimisesta.

Henkilön kutsuminen Google Duoon

Jos joku kontakteistasi ei käytä Duoa, voit kutsua hänet Chromebookillasi lataamaan sovelluksen, jotta voitte soittaa toisillenne videopuheluita.

1. Avaa Duo Chromebookilla.
  2. Valitse Videopuhelu videopuhelu.
  3. Etsi kontakti, jonka haluat kutsua, ja valitse Kutsu
  4. Oletustekstiviestisovellukseen avataan valmis kutsuviesti. Valitse Lähetä.

Henkilö saa viestisi ja voi sen jälkeen ladata sovelluksen tai vastata suoraan ilmoitukseen.

Huom. Tällä hetkellä et voi kutsua henkilöitä Duo-käyttäjiksi Duon verkkoversion kautta.