Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Cercar i convidar contactes

Per poder cercar algú i trucar-li amb Duo, ha de figurar entre els teus contactes. Si no el tens als contactes però utilitza Duo, pots afegir-l'hi. Si utilitzes Duo en un altre dispositiu amb el mateix Compte de Google, els contactes se sincronitzen en tots els dispositius.

Abans de començar

Sincronitza els teus contactes perquè es mostrin a Google Duo. Pots desactivar aquesta opció en qualsevol moment.

1. Al dispositiu, obre Configuració.
  2. Cerca Duo.
  3. Activa o desactiva els permisos de contactes.

Consell: també pots suprimir l'accés als contactes del teu Compte de Google. En cas de suprimir el compte, ja no podràs gaudir d'algunes de les funcions, com ara utilitzar Google Duo en diversos dispositius.

Cercar contactes

Veuràs els teus contactes a Duo. Si utilitzes Duo en un altre dispositiu amb el mateix Compte de Google, els contactes se sincronitzen en tots els dispositius.

Nota: si el teu Compte de Google és de la feina o d'un centre educatiu, és possible que els contactes no se sincronitzin.

Per cercar contactes a Duo web, fes el següent:

1. A l'ordinador, ves a duo.google.com.
  2. Al quadre de cerca, introdueix el nom o el número de telèfon.

Per cercar contactes des d'un Chromebook, fes el següent:

1. Obre Duo al dispositiu Chromebook.
  2. Selecciona Videotrucada videotrucada.
  3. Pots seleccionar el nom a la llista de contactes, o bé introduir el nom o el número de telèfon al quadre de cerca.

Per impedir que Google Duo accedeixi als contactes del telèfon, obre la configuració del dispositiu mòbil. Cerca Duo i desactiva el permís per accedir als contactes.

Si no trobes algú a Duo

Si no veus el contacte que estàs cercant, fes primer aquestes comprovacions:

Duo web

Assegura't que la persona a qui vols trucar figura entre els teus contactes i té Duo. Si és així i no la trobes, fes-nos-ho saber.

Chromebook

• Al Chromebook, comprova que tinguis la versió més recent de Duo. Baixa la versió més recent de Duo per a Chrome OS.
  • Si la persona a qui vols trucar figura entre els teus contactes i té Duo, però encara no la trobes, fes-nos-ho saber.

Obtén més informació sobre com pots cercar i sincronitzar contactes.

Convidar algú a Google Duo

Si un dels teus contactes no utilitza Duo, pots fer servir el teu Chromebook per convidar-lo a baixar l'aplicació i, així, podreu fer videotrucades.

1. Obre Duo al dispositiu Chromebook.
  2. Toca Videotrucada videotrucada.
  3. Cerca el contacte que vulguis convidar i toca Convida
  4. S'obrirà l'aplicació d'SMS predeterminada amb un missatge d'invitació preconfigurat. Toca Envia.

El destinatari rebrà el missatge i podrà baixar l'aplicació o respondre directament a la notificació.

Nota: en aquest moment, no pots convidar ningú a Duo des de Duo web.