Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Förhandsvisa videosamtal med Knack-knack

När du ringer en kontakt med Duo kan den andra personen visa en livevideo med dig när enheten ringer om personen har dig som kontakt. Du ser inte personen du ringer förrän den svarar.

Viktigt! Knack-knack är tillgängligt för enskilda och gruppvideosamtal i Google Duo. Knack-knack är inte tillgängligt när du går med i ett möte i Duo-appen. Läs mer om ändringar i Google Duo.

Aktivera Knack-knack

1. Öppna appen Duo Duo på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Inställningar och sedan Knack-knack.
  3. Aktivera Knack-knack.

Det går inte att visa förhandsvideo för inkommande samtal

Om du inte ser en förhandsvideo när någon ringer dig har uppringaren stängt av Knack-knack eller finns inte i dina kontakter.