Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Se forhåndsvisninger av videosamtaler med Bank-bank

Når du ringer til noen med Duo, ser den andre personen video av deg i sanntid mens enheten ringer – hvis han eller hun har deg i kontaktlisten sin. Du ser ikke personen du ringer til, før vedkommende svarer.

Viktig: Bank-bank er tilgjengelig for 1 : 1- og gruppevideosamtaler i Google Duo. Bank-bank er ikke tilgjengelig når du blir med i møter i Duo-appen. Finn ut mer om endringer i Google Duo.

Slå på Bank-bank

Slik slår du på Bank-bank i Duo på nettet:

1. Gå til duo.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Slå på Bank-bank

Slik slår du på Bank-bank på Chromebook:

1. Åpne Duo-appen Duo på Chromebook.
  2. Øverst til høyre velger du Flere alternativer Mer og deretter Innstillinger og deretter Bank-bank.
  3. Slå på Bank-bank.

Jeg ser ikke videoforhåndsvisning for innkommende anrop

Hvis du ikke ser en videoforhåndsvisning når noen ringer deg, har personen som ringer, slått av videoforhåndsvisning, eller vedkommende står ikke oppført i kontaktlisten din.