Se forhåndsvisninger av videosamtaler med Bank-bank

Når du ringer til noen med Duo, ser den andre personen video av deg i sanntid mens enheten ringer – hvis han eller hun har deg i kontaktlisten sin. Du ser ikke personen du ringer til, før vedkommende svarer.

Slå på Bank-bank

1. Åpne Duo-appen Duo på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Flere alternativer Mer og deretter Innstillinger og deretter Bank-bank.
  3. Slå på Bank-bank.

Jeg ser ikke videoforhåndsvisning for innkommende anrop

Hvis du ikke ser en videoforhåndsvisning når noen ringer deg, har personen som ringer, slått av videoforhåndsvisning, eller vedkommende står ikke oppført i kontaktlisten din.