Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Voorbeeld van videogesprekken met Klop Klop

Als je via Duo iemand belt die jou heeft ingesteld als contact, kan die persoon een live video van jou bekijken terwijl het apparaat overgaat. Jij kunt degene die je belt pas zien nadat hij of zij heeft opgenomen.

Belangrijk: Klop Klop is beschikbaar voor groeps- en 1-op-1 videogesprekken in Google Duo. Klop Klop is niet beschikbaar als je deelneemt aan een vergadering in de Duo-app. Meer informatie over wijzigingen in Google Duo

Klop Klop inschakelen

1. Open de Duo-app Duo op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer opties Meer en dan Instellingen en dan Klop Klop.
  3. Schakel Klop Klop in.

Kan geen videovoorbeeld voor inkomend gesprek bekijken

Kun je geen videovoorbeeld bekijken als iemand je belt, dan heeft de andere beller het videovoorbeeld uitgeschakeld of staat hij of zij niet in je contacten.