Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Se forhåndsvisning af videoopkald med Knock Knock

Når du ringer til en person via Duo, kan vedkommende se livevideo af dig, mens enheden ringer, hvis vedkommende har dig som kontakt. Du kan ikke se den person, du ringer til, før vedkommende svarer.

Vigtigt! Knock Knock kan bruges til 1:1-opkald og gruppevideoopkald i Google Duo. Knock Knock kan ikke bruges, når du deltager i et møde via Duo-appen. Få flere oplysninger om ændringer af Google Duo.

Aktivér Knock Knock

1. Åbn appen Duo Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Indstillinger og derefter Knock Knock.
  3. Aktivér Knock Knock.

Jeg kan ikke se videoeksempel på indgående opkald

Hvis du ikke kan se et videoeksempel, når en person ringer til dig, har vedkommende, der ringer, enten deaktiveret Knock Knock, eller også er vedkommende ikke i dine kontakter.