Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Previsualitzar videotrucades amb Toc Toc

Quan truques a una persona amb Duo i aquesta persona t'ha afegit com a contacte, et pot veure per vídeo en temps real mentre el seu dispositiu sona. Tu, però, no pots veure a qui truques fins que no respongui.

Important: la funció Toc Toc està disponible per a les videotrucades 1:1 i de grup de Google Duo. No ho estarà si t'uneixes a una reunió des de l'aplicació Duo. Obtén més informació sobre els canvis a Google Duo.

Activar Toc Toc

1. Obre l'aplicació Duo Duo al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toca Més opcions Més i després Configuració i després Toc Toc.
  3. Activa l'opció Toc Toc.

No veig la previsualització de vídeo de les trucades entrants

Si no veus la previsualització de vídeo quan algú et truca, vol dir que l'altra persona té la funció Toc Toc desactivada o que no la tens als contactes.