Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Blockera eller rapportera någon

Om du inte vill ta emot samtal eller meddelanden från någon går det att blockera hen.

Viktigt! Personer som du tidigare har blockerat i Duo får gå med i Meet-möten. Läs mer om vem som får gå med i dina möten.

Blockera eller rapportera någon

1. Öppna appen Google Duo Duo på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck i två sekunder på kontakten som du vill blockera.
  3. Tryck på Blockera användare  på menyn med kontaktalternativ.
    • Rapportera otillåten användning genom att markera kryssrutan Rapportera som skräppost.
    • Blockera bara personen genom att avmarkera kryssrutan Rapportera som skräppost.
  4. Tryck på Blockera.

Återaktivera någon

1. Öppna appen Google Duo Duo på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Alternativ Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar och sedan Blockerade användare.
  4. Tryck på personen som du vill återaktivera.
  5. Tryck på Återaktivera.