Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Blokker eller rapporter andre

Du kan blokkere folk du ikke vil motta anrop eller meldinger fra lenger.

Viktig: Folk du tidligere har blokkert i Duo, kan bli med i Meet-møter. Finn ut mer om hvem som kan bli med i møtene dine.

Blokkér eller rapportér andre

1. Åpne Google Duo-appen Duo på Android-enheten din.
  2. Trykk og hold på kontakten du vil blokkere, i to sekunder.
  3. Trykk på Blokkér brukeren i menyen med kontaktalternativer.
    • For å rapportere misbruk, merk av for «Rapportér som nettsøppel».
    • Hvis du bare vil blokkere personen, fjerner du avmerkingen ved Rapportér som nettsøppel.
  4. Trykk på Blokkér.

Opphev en blokkering

1. Åpne Google Duo-appen Duo på Android-enheten din.
  2. Trykk på Alternativer Mer øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og deretter Blokkerte brukere.
  4. Trykk på personen du vil oppheve blokkeringen av.
  5. Trykk på Opphev blokkeringen.