Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Iemand blokkeren of melden

Als u geen gesprekken of berichten van iemand meer wilt krijgen, kunt u deze persoon blokkeren.

Belangrijk: Mensen die u eerder heeft geblokkeerd in Duo, kunnen deelnemen aan Meet-vergaderingen. Bekijk meer informatie over wie kan deelnemen aan uw vergaderingen.

Iemand blokkeren of melden

Nadat je iemand hebt geblokkeerd, kan deze persoon niet rechtstreeks contact met je opnemen via Duo. Je kunt nog steeds communiceren met iemand die je hebt geblokkeerd als jullie beiden deelnemen aan een Duo-groepsgesprek.

Als je iemand blokkeert, kun je ook misbruik melden.

1. Ga op je computer naar duo.google.com
  2. Plaats onder 'Recente activiteit' de muisaanwijzer op het contact dat je wilt blokkeren en klik op Opties Meer.
  3. Selecteer Gebruiker blokkeren.
    • Vink het selectievakje 'Melden als spam' aan om misbruik te melden.
    • Als je de persoon alleen wilt blokkeren, vink je het selectievakje 'Melden als spam' uit.
  4. Klik op Blokkeren.

Iemands blokkering opheffen

Iemand uit je blokkeerlijst verwijderen:

1. Ga op je computer naar duo.google.com
  2. Open Instellingen  rechtsboven.
  3. Selecteer Geblokkeerde gebruikers.
  4. Klik op Blokkeren opheffen  naast de naam van de persoon.