Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Iemand blokkeren of melden

Als u geen gesprekken of berichten van iemand meer wilt krijgen, kunt u deze persoon blokkeren.

Belangrijk: Mensen die u eerder heeft geblokkeerd in Duo, kunnen deelnemen aan Meet-vergaderingen. Bekijk meer informatie over wie kan deelnemen aan uw vergaderingen.

Iemand blokkeren of melden

1. Open de Google Duo-app Duo op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op het contact dat je wilt blokkeren en houd dit twee seconden vast.
  3. Tik in het menu met contactopties op Gebruiker blokkeren .
    • Vink het selectievakje 'Melden als spam' aan om misbruik te melden.
    • Als je de persoon alleen wilt blokkeren, vink je het selectievakje 'Melden als spam' uit.
  4. Tik op Blokkeren.

Iemands blokkering opheffen

1. Open de Google Duo-app Duo op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Opties Meer.
  3. Tik op Instellingen en dan Geblokkeerde gebruikers.
  4. Tik op de persoon waarvan je de blokkering wilt opheffen.
  5. Tik op Blokkeren opheffen.