Notifikation

Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Bloker eller rapportér en person

Hvis du ikke længere vil modtage opkald eller beskeder fra en person, kan du blokere vedkommende.

Vigtigt! Personer, du tidligere har blokeret i Duo, kan deltage i opkald i Meet. Få flere oplysninger om, hvem der kan deltage i dine møder.

Bloker eller rapportér en person

Når du har blokeret en person, kan vedkommende ikke kontakte dig direkte i Duo, men du kan stadig interagere med en person, du har blokeret, hvis du deltager i et Duo-gruppeopkald.

Når du blokerer en person, kan du også rapportere misbrug.

1. Gå til duo.google.com på din computer.
  2. Under "Seneste aktivitet" skal du holde markøren over den kontakt, du vil blokere, og klikke på Indstillinger Mere.
  3. Vælg Bloker bruger.
    • Markér afkrydsningsfeltet "Rapportér som spam" for at rapportere misbrug.
    • Hvis du kun vil blokere personen, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Rapporter som spam".
  4. Klik på Bloker.

Ophæv blokeringen af en person

Sådan fjerner du en person fra din blokeringsliste:

1. Gå til duo.google.com på din computer.
  2. Åbn Indstillinger  øverst til højre.
  3. Vælg Blokerede brugere.
  4. Klik på Fjern blokering  ud for personens navn.