Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Bloker eller rapportér en person

Hvis du ikke længere vil modtage opkald eller beskeder fra en person, kan du blokere vedkommende.

Vigtigt! Personer, du tidligere har blokeret i Duo, kan deltage i opkald i Meet. Få flere oplysninger om, hvem der kan deltage i dine møder.

Bloker eller rapportér en person

1. Åbn appen Google Duo Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Hold nede i 2 sekunder på den kontakt, du vil blokere.
  3. Tryk på Bloker bruger  i menuen med valgmuligheder for kontakter.
    • Markér afkrydsningsfeltet "Rapportér som spam" for at rapportere misbrug.
    • Hvis du kun vil blokere personen, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Rapporter som spam".
  4. Tryk på Bloker.

Ophæv blokeringen af en person

1. Åbn appen Google Duo Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Valgmuligheder Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Blokerede brugere.
  4. Tryk på den person, du vil fjerne blokeringen af.
  5. Tryk på Fjern blokering.