Notificació

Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Bloquejar una persona o informar-ne

Si ja no vols rebre trucades o missatges d'una persona, la pots bloquejar.

Important: les persones que anteriorment hagis bloquejat a Duo poden unir-se a les reunions de Meet. Obtén més informació sobre qui pot unir-se a les teves reunions.

Bloquejar un usuari o informar-ne

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. Mantén premut el contacte que vulguis bloquejar durant 2 segons.
  3. Al menú d'opcions del contacte, toca Bloqueja l'usuari .
    • Per informar d'un ús abusiu, selecciona la casella "Marca com a contingut brossa".
    • Si només vols bloquejar la persona, desselecciona aquesta mateixa casella.
  4. Toca Bloqueja.

Desbloquejar algú

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part superior dreta, toca Opcions Més.
  3. Toca Configuració i després Usuaris bloquejats.
  4. Toca la persona que vulguis desbloquejar.
  5. Toca Desbloqueja.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda