Notificació

Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Bloquejar una persona o informar-ne

Si ja no vols rebre trucades o missatges d'una persona, la pots bloquejar.

Important: les persones que anteriorment hagis bloquejat a Duo poden unir-se a les reunions de Meet. Obtén més informació sobre qui pot unir-se a les teves reunions.

Bloquejar un usuari o informar-ne

Quan bloqueges algú, aquesta persona no podrà contactar amb tu directament a Duo, però podràs interactuar-hi si esteu en una mateixa trugada de grup de Duo.

Quan bloqueges algú, també pots informar d'un ús abusiu.

1. A l'ordinador, ves a duo.google.com
  2. A "Activitat recent", passa el cursor per sobre del contacte que vols bloquejar i fes clic a Opcions Més.
  3. Selecciona Bloqueja l'usuari.
    • Per informar d'un ús abusiu, marca la casella de selecció "Marca com a contingut brossa".
    • Per bloquejar només la persona, desselecciona la casella "Marca com a contingut brossa".
  4. Fes clic a Bloqueja.

Desbloquejar algú

Per suprimir algú de la llista de bloquejats, segueix aquests passos:

1. A l'ordinador, ves a duo.google.com
  2. A la part superior dreta, obre Configuració  .
  3. Selecciona Usuaris bloquejats.
  4. Al costat del nom de la persona, fes clic a Desbloqueja .
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda