Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Begränsa mobildataanvändning

Om du börjar få slut på abonnemangets data begränsar du hur mycket data du använder så här.

Obs! När enheten är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk använder Duo fortfarande en liten mängd mobildata. Detta håller konversationen igång om det uppstår problem med Wi-Fi-anslutningen. Om du vill sluta använda mobildata som reservlösning följer du anvisningarna i Stänga av mobildata.

Ansluta till Wi-Fi

Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk innan du ringer eller svarar på samtal.

Hantera mobil dataanvändning

Om du vill minska dataanvändningen eller ändra samtalskvaliteten går det att begränsa, öka eller slå på eller av mobildata.

Begränsa mobildataanvändning

Om det inte går att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk sänker Duo automatiskt anslutningen till 1 Mbps.

1. Tryck på Mer Merföljt av Inställningar uppe till höger.
  2. Slå på eller av Begränsa mobildataanvändning.

Stäng av mobildata

Stäng av mobildata på telefonen om du vill säkerställa att Duo endast använder Wi-Fi och inte mobildata.

1. Öppna appen Inställningar Inställningar följt av Dataanvändning på Android-enheten.
  2. Stäng av Mobildata Av.