Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Mobiel datagebruik beperken

Als je je databundel bijna hebt verbruikt, kun je als volgt de gebruikte hoeveelheid data beperken.

Opmerking: Wanneer je apparaat is verbonden met een wifi-netwerk, gebruikt Duo nog steeds een kleine hoeveelheid mobiele data. Zo kun je doorgaan met je gesprek als de wifi-verbinding wegvalt. Als je mobiele data niet meer als back-up wilt gebruiken, volg je de instructies bij 'Mobiele data uitschakelen'.

Verbinding maken met wifi

Voordat je kunt bellen of gebeld kunt worden, moet je ervoor zorgen dat je mobiele apparaat is verbonden met een wifi-netwerk.

Mobiel datagebruik beheren

Als je je datagebruik wilt verlagen of de kwaliteit van je oproepen wilt wijzigen, kun je mobiele data beperken, verhogen, of in- of uitschakelen.

Mobiel datagebruik beperken

Als je geen verbinding met een wifi-netwerk kunt maken, verlaagt Duo je verbinding automatisch tot 1 Mbps.

1. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  2. Schakel Mobiel datagebruik beperken in of uit.

Mobiele data uitschakelen

Als je er zeker van wilt zijn dat Duo alleen wifi en niet je mobiele data gebruikt, kun je mobiele data uitschakelen op je telefoon.

1. Open op je Android-apparaat de app Instellingen Instellingen en dan Datagebruik.
  2. Schakel Mobiele data uit Uit.