Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Begrens bruk av mobildata

Hvis du nesten har brukt opp de månedlige dataene i mobilabonnementet ditt, kan du gjøre følgende for å redusere mengden data du bruker.

Merk: Når enheten din er tilkoblet Wi-Fi, bruker Duo fortsatt litt mobildata. Dette holder samtalen i gang hvis Wi-Fi-tilkoblingen blir brutt. For å slutte å bruke mobildata som reserveløsning, følg veiledningen i «Slå av mobildata».

Koble til Wi-Fi

Før du ringer til noen eller besvarer telefonanrop, må du sjekke at mobilenheten din er tilkoblet et Wi-Fi-nettverk.

Styr bruk av mobildata

Hvis du vil redusere bruken din av mobildata eller endre samtalekvaliteten, kan du begrense eller øke mobildata, eller slå dem av eller på.

Begrens bruk av mobildata

Hvis du ikke kan koble deg til noe Wi-Fi-nettverk, reduserer Duo automatisk tilkoblingen din til 1 Mbps.

1. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger.
  2. Slå Begrens bruk av mobildata på eller av.

Slå av mobildata

Hvis du vil sikre at Duo bare bruker Wi-Fi og ikke mobildataene dine, kan du slå av mobildata på telefonen din.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på Android-enheten din etterfulgt av Databruk.
  2. Slå av Mobildata Av.