Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Mobiilitiedonsiirron rajoittaminen

Jos mobiililiittymäsi kuukausittainen tiedonsiirtoraja alkaa täyttyä, voit rajoittaa tiedonsiirtoa alla kuvatuilla tavoilla.

Huom. Duo käyttää hieman mobiilidataa, vaikka laite onkin muodostanut Wi-Fi-yhteyden. Tällä tavalla keskustelu ei keskeydy, jos Wi-Fi-yhteys heikkenee. Voit ottaa mobiilidatan tauskakäytön pois käytöstä noudattamalla Mobiilitiedonsiirron poistaminen käytöstä ‑kohdassa olevia ohjeita.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fiin

Varmista ennen puheluiden soittoa tai niihin vastaamista, että mobiililaitteesi on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Mobiilitiedonsiirron hallinta

Voit vaikuttaa mobiilitiedonsiirtoon ja puheluiden laatuun ottamalla mobiilitiedonsiirron käyttöön tai poistamalla sen käytöstä sekä rajoittamalla tai lisäämällä sitä.

Mobiilitiedonsiirron rajoittaminen

Jos Wi-Fi-verkkoon ei voida muodostaa yhteyttä, Duo rajoittaa yhteysnopeudeksi automaattisesti 1 Mb/s.

1. Napauta oikeasta ylänurkasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  2. Ota Mobiilitiedonsiirron rajoittaminen käyttöön tai poista se käytöstä.

Mobiilitiedonsiirron poistaminen käytöstä

Jos haluat varmistaa, että Duo käyttää vain Wi-Fi-yhteyttä eikä mobiilitiedonsiirtoa, voit poistaa puhelimen mobiilitiedonsiirron käytöstä.

1. Valitse Android-laitteessa Asetukset Asetukset ja sitten Datan käyttö.
  2. Poista Mobiilidata käytöstä Ei päällä.