Google Duoon on tulossa muutoksia. Lue lisää.

Mobiilitiedonsiirron rajoittaminen

Jos mobiililiittymäsi kuukausittainen tiedonsiirtoraja alkaa täyttyä, voit rajoittaa tiedonsiirtoa alla kuvatuilla tavoilla.

Huom. Duo käyttää hieman mobiilidataa, vaikka laite onkin muodostanut Wi-Fi-yhteyden. Tällä tavalla keskustelu ei keskeydy, jos Wi-Fi-yhteys heikkenee. Voit ottaa mobiilidatan tauskakäytön pois käytöstä noudattamalla Mobiilitiedonsiirron poistaminen käytöstä ‑kohdassa olevia ohjeita.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fiin

Varmista ennen puheluiden soittoa tai niihin vastaamista, että mobiililaitteesi on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Mobiilitiedonsiirron hallinta

Voit vaikuttaa mobiilitiedonsiirtoon ja puheluiden laatuun ottamalla mobiilitiedonsiirron käyttöön tai poistamalla sen käytöstä sekä rajoittamalla tai lisäämällä sitä.

Mobiilitiedonsiirron rajoittaminen

Jos Wi-Fi-verkkoon ei voida muodostaa yhteyttä, Duo rajoittaa yhteysnopeudeksi automaattisesti 1 Mb/s.

1. Napauta oikeasta ylänurkasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  2. Ota Mobiilitiedonsiirron rajoittaminen käyttöön tai poista se käytöstä.

Mobiilitiedonsiirron poistaminen käytöstä

Jos haluat varmistaa, että Duo käyttää vain Wi-Fi-yhteyttä eikä mobiilitiedonsiirtoa, voit poistaa puhelimen mobiilitiedonsiirron käytöstä.

1. Valitse Android-laitteessa Asetukset Asetukset ja sitten Datan käyttö.
  2. Poista Mobiilidata käytöstä Ei päällä.