Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Live-jakaminen Samsung S22- ja Pixel-laitteilla

Samsung S22-, S8- ja Pixel-laitteilla voit näytön jakamisen lisäksi käyttää livejakamista

•  jaettavan sovelluksen valitsemiseen
  •  näytön jakamisasetusten valitsemiseen.

Tärkeää: Live-jakamisominaisuudet ovat käytettävissä vain Android 9:llä ja sitä uudemmilla versioilla. Tarkista laitteesi Android-versio näin.

Näytön jakaminen

1. Avaa Google Duo Duo.
  2. Aloita videopuhelu.
  3. Napauta alareunasta Lisäasetukset ja sitten Live-jakaminen .
  4. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Valitse käynnistettävä sovellus.
    • Napauta Jaa nyt .
      Videoiden ja sovellusten audion jakamislupa on oletuksena päällä. Voit laittaa sen pois päältä tai päälle.
  5. Aloita tallennus tai striimaus valitsemalla Aloita nyt ja sitten Aloita näytön jakaminen.

Osallistujat näkevät esityksen ja muut puhelun osallistujat, ja sinä näet, mitä jaat.

Vinkki: Kun jaat näyttösi, mikrofonisi mykistetään oletusarvoisesti. Kun valitset Aloita näytön jakaminen , pääset näihin lisätoimintoihin:

• Poista mykistys
  • Keskeytä näytön jakaminen
  • Palaa puheluun
  • Ohita ilmoitukset
  • Lopeta näytön jakaminen