Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Brug livedeling på Samsung S22- og Pixel-enheder

På Samsung S22-, S8- og Pixel-enheder kan du ud over at dele din skærm også bruge livedeling til at:

•  Vælge en app at dele.
  •  Bruge styringselementer til skærmdeling.

Vigtigt! Funktioner til livedeling er kun tilgængelige i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Del din skærm

1. Åbn Google Duo Duo.
  2. Start et videoopkald.
  3. forneden skal du trykke på Flere valgmuligheder og derefter Livedeling .
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Vælg den app, du vil åbne.
    • Tryk på Del nu .
      Tilladelse til at dele lyd fra videoer eller apps er som standard aktiveret. Du kan deaktivere funktionen.
  5. Du kan optage eller caste ved at trykke på Start nu og derefter Start skærmdeling.

Deltagerne kan finde præsentationen og andre deltagere i opkaldet, mens du kan se, hvad du deler.

Tip! Når du deler din skærm, er din mikrofon som standard slået fra. Du kan trykke på Start skærmdeling for at få adgang til følgende yderligere indstillinger:

• Slå lyden til
  • Sæt skærmdeling på pause
  • Vend tilbage til opkaldet
  • Ignorer notifikation
  • Stop skærmdeling