Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Utilitzar la compartició en directe en dispositius Samsung S22 i Pixel

Als dispositius Samsung S22, S8 i Pixel, a més de per compartir la pantalla, pots utilitzar la compartició en directe per:

•  Seleccionar una aplicació per compartir.
  •  Utilitzar els controls de compartició de pantalla.

Important: les funcions per compartir en directe només estan disponibles a Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots consultar quina versió d'Android tens.

Compartir la pantalla

1. Obre Google Duo Duo.
  2. Inicia una videotrucada.
  3. A la part inferior, toca Més opcions i, a continuació, Compartició en directe .
  4. Tria una opció:
    • Selecciona l'aplicació que vulguis iniciar.
    • Toca Comparteix ara .
      De manera predeterminada, el permís per compartir l'àudio dels vídeos o de les aplicacions està activat. Pots activar-lo o desactivar-lo.
  5. Per començar a gravar o emetre contingut, toca Comença ara i, a continuació, Inicia la compartició de pantalla.

Els participants poden trobar la presentació i altres participants a la trucada mentre tu veus què comparteixes.

Consell: quan comparteixes la pantalla, el micròfon està silenciat de manera predeterminada. Pots tocar Inicia la compartició de pantalla  per accedir als controls addicionals següents:

• Deixa de silenciar
  • Posa en pausa la compartició de pantalla
  • Torna a la trucada
  • Silencia la notificació
  • Atura la compartició de pantalla