Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Få flere oplysninger om kryptering af opkald og møder i Google Duo

Google Duo er blevet opgraderet til at inkludere både videoopkald og mødefunktioner. Når du kommunikerer i Duo, kan du bruge enten:

• 1:1- og gruppevideoopkald: Den klassiske Duo-oplevelse med E2E-kryptering, hvor der ringes til et nummer eller en gruppe direkte.
  • Møder: Muligheden for at oprette eller deltage i et skykrypteret Google Meet-møde via et link, når du er klar. Meet-møder finder sted i Duo-appen.
Google Duo bruger flere krypteringsmetoder til at beskytte dine data. I Duo kan du nu foretage Duo-opkald eller konfigurere Meet-møder. Til 1:1- og gruppeopkald bruger Duo E2E-kryptering til at maskere data med en kode, som kun du og de andre personer, der deltager i opkaldet, har adgang til. I forbindelse med Meet-møder i Duo-appen krypterer Duo dine oplysninger under overførsel og inaktivitet i Googles datacentre. Organisationer kan også bruge kryptering på klientsiden til at opnå fuld kontrol over deres krypteringsnøgler for at tilføje et ekstra beskyttelsesniveau.

Se, hvordan E2E-krypterede opkald fungerer

E2E-kryptering:

• Er en standardsikkerhedsmetode, der beskytter kommunikationsdata.
  • Er indbygget i hvert Duo-opkald. Funktionen er som standard aktiveret og kan ikke deaktiveres.
  • Sørger for, at det kun er deltagerne i et opkald, som ved, hvad der siges eller vises.
  • Sørger for, at Google ikke kan se, høre eller gemme opkaldets lyd og video.

E2E-kryptering maskerer opkaldsdata med en kode, der kun kan afkodes med en nøgle.

Nøglen:

• Er et nummer, som oprettes på din enhed og den enhed, du ringer til. Den findes kun på disse enheder.
  • Forsvinder, når opkaldet afsluttes.
  • Deles ikke med:
    • Google
    • Andre brugere
    • Andre enheder

Selv hvis nogen får adgang til opkaldsdataene, kan dataene ikke tydes uden nøglen.

Få flere oplysninger i Duos tekniske dokumentation om E2E-kryptering.

For at hjælpe med at løse problemer bruger Duo visse oplysninger om dine opkald, f.eks.:

• Hvorfor og hvornår et opkald oplever udfald eller forsinkelse
  • Enheds-id'erne for den, der ringer, og modtageren
  • Telefonnumre til personer i et gruppeopkald

Disse oplysninger gemmes sikkert i ca. en måned på Googles servere.

Se, hvordan skykrypterede møder fungerer

For at beskytte datasikkerhed og privatliv understøtter Duo-appen disse skykrypteringsforanstaltninger i forbindelse med møder:

• Mødedata i Duo-appen er som standard krypteret under overførsel mellem klienten og Googles datacentre i forbindelse med videomøder, der foregår i Google Duo eller Google Meet.
  • Mødeoptagelser, der gemmes i Google Drev, krypteres som standard under opbevaring.
  • Mødekrypteringen overholder:
    • Internet Engineering Task Force-sikkerhedsstandarderne for Datagram Transport Layer Security (DTLS)
    • Secure Real-time Transport Protocol (SRTP)

Få flere oplysninger om DTLS og SRTP.