Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Informació sobre l'encriptació de trucades i reunions a Google Duo

Google Duo s'ha actualitzat per incloure funcions de videotrucada i de reunió. Quan et comuniquis a Duo, pots utilitzar:

• Videotrucades 1:1 i de grup: l'experiència encriptada d'extrem a extrem de la versió clàssica de Duo que implica trucar a un número o un grup directament.
  • Reunions: la possibilitat de crear una reunió de Google Meet encriptada en núvol o unir-t'hi amb un enllaç quan estiguis a punt. Les reunions de Meet tenen lloc a l'aplicació Duo.
Per garantir que les dades estan protegides, Google Duo utilitza diversos mètodes d'encriptació. A Duo, ara pots fer trucades de Duo o configurar reunions de Meet. Per a les trucades 1:1 i de grup, Duo utilitza l'encriptació d'extrem a extrem per emmascarar les dades amb un codi a què només tu i les altres persones que truquen teniu accés. Per a les reunions de Meet a l'aplicació Duo, Duo encripta la informació en trànsit i en repòs als centres de dades de Google. Les organitzacions també poden utilitzar l'encriptació del client per tenir control total sobre les seves claus d'encriptació i afegir una capa de protecció addicional.

Informació sobre com funcionen les trucades encriptades d'extrem a extrem

Encriptació d'extrem a extrem:

• És un mètode de seguretat estàndard que protegeix les dades de les comunicacions.
  • Està integrat en totes les trucades de Duo. Està activat de manera predeterminada i no es pot desactivar.
  • Permet que només les persones d'una trucada sàpiguen què s'hi diu o veu.
  • No permet que Google vegi, senti o desi l'àudio i el vídeo de la trucada.

L'encriptació d'extrem a extrem emmascara les dades de les trucades amb un codi que només es pot descodificar amb una clau.

La clau:

• És un número que es crea al teu dispositiu i al dispositiu al qual truques. Només existeix en aquests dispositius.
  • Desapareix quan finalitza la trucada.
  • No es comparteix amb:
    • Google
    • Altres usuaris
    • Altres dispositius

Encara que algú obtingués accés a les dades de les trucades, no les podria entendre sense la clau.

Obtén més informació a l'article tècnic sobre l'encriptació d'extrem a extrem de Duo.

Per resoldre problemes, Duo utilitza informació sobre les teves trucades, com ara:

• Quan i per què es talla o va amb retard una trucada.
  • Els identificadors dels dispositius de qui truca i de qui rep la trucada.
  • Els números de telèfon de les persones que hi ha en una trucada de grup.

Aquesta informació s'emmagatzema de manera segura als servidors de Google durant aproximadament un mes.

Informació sobre com funcionen les reunions encriptades en núvol

Per ajudar a garantir la privadesa i la seguretat de les dades, l'aplicació Duo admet aquestes mesures d'encriptació en núvol per a les reunions:

• De manera predeterminada, les dades de les reunions a l'aplicació Duo s'encripten en trànsit entre el client i els centres de dades de Google per a les videotrucades que tenen lloc tant a Google Duo com a Google Meet.
  • De manera predeterminada, les gravacions de reunions emmagatzemades a Google Drive s'encripten en repòs.
  • L'encriptació de la reunió compleix:
    • Els estàndards de seguretat de l'Internet Engineering Task Force relatius a la seguretat de la capa de transport de datagrama (DTLS)
    • El protocol segur de transmissió en temps real (SRTP)

Obtén més informació sobre DTLS i SRTP.