Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Kom i gang med Google Duo på Samsung-enheter

Viktig: Funksjonene i denne artikkelen er bare tilgjengelige for Samsung S21-serien og nyere.

Google Duo Duo inneholder eksklusive funksjoner som gjør videosamtaler enda bedre på Samsung S21-telefoner eller nyere versjoner.

Appen er

• forhåndsinstallert på utvalgte Samsung-enheter
  • standardapp for videosamtaler på Samsung S21-enheter

Svar på video- eller taleanrop

Du kan sveipe opp, ned eller fra side til side for å besvare anrop i Google Duo Duo på Samsung-enheten din.

Slå på autofokus for samtaler

Med autofokus for samtaler i Google Duo Duo er det enklere for deg å forbli sentrert på skjermen i 1:1- eller gruppesamtaler på Samsung-enheten din. Autofokus identifiserer ansikter som er synlige i løpet av samtaler. Zoomnivåene justeres, og ansiktene sentreres automatisk.

Autofokus er slått av som standard. Slik slår du av autofokus:

1. Start eller besvar et anrop i Google Duo Duo på Samsung-enheten din.
  2. I løpet av samtalen går du nederst til høyre og trykker på Flere alternativer Mer og så Autofokus.

Cast videosamtaler til en stor skjerm

Du kan caste samtalene dine i Google Duo Duo til store skjermer, for eksempel TV-er, fra Samsung-enheten din.

1. Start eller besvar et anrop i Google Duo Duo på Samsung-enheten din.
  2. I løpet av samtalen trykker du på Flere alternativer Mer nederst til høyre.
  3. Trykk på Smart View.
  4. Velg enheten du vil caste til.
  5. For å avslutte castingen, trykk på Smart View på nytt.

Tips: Videoen speiles fra telefonen til TV-en. Lyden spilles av på telefonen din.

Bli med i gruppesamtale fra sekundære enheter

Du kan bytte mellom Google Duo Duo på en Galaxy-smarttelefon eller et Galaxy-nettbrett for å bruke ulike skjermstørrelser og utføre flere oppgaver samtidig.

1. Sørg for at Galaxy-smarttelefonen din og Galaxy-nettbrettet ditt er logget på den samme Google-kontoen.
  2. Start eller bli med i en samtale på Google Duo Duo.
  3. Sveip nedover på skjermen for å åpne varslingspanelet.
  4. Trykk på Overfør.

Tips: Du kan overføre samtalen tilbake til den opprinnelige enheten ved å følge den samme fremgangsmåten. Den opprinnelige enheten du brukte til å besvare gruppesamtalen, forblir pålogget samtalen, med mindre du legger på fra den opprinnelige enheten.

Bruk utvidet skjermdeling

Når du bruker Samsung-enheten din til skjermdeling i en Google Duo-samtale, får du bedre lyd- og videokvalitet på den delte skjermen. Dette skjer med personlige videoer eller YouTube-videoer du deler på Google Duo:

• Den opprinnelige videolyden blir tatt med under avspilling.
  • Videoene bruker høydefinisjon (HD) for større klarhet.

Del skjermen din på Samsung S21-enheter

Viktig: Det tas ikke kameraopptak av deg mens du deler skjermen. Skjermdeling er kun tilgjengelig i én-til-én-samtaler.

1. Åpne Google Duo Duo.
  2. Start en videosamtale.
  3. Nederst trykker du på Flere alternativer Mer og så Skjermdeling Skjermdeling og så Start nå.
    • Den andre deltakeren kan godta eller avvise forespørselen om å dele skjermen din.
  4. For å avslutte skjermdelingen, trykk på Skjermdeling Skjermdeling.

Del skjermen din på Samsung S22- og S8-enheter via direktedeling

På Samsung S22- og S8-enheter kan du

• velge apper og åpne dem
  • bruke kontroller for skjermdeling

Finn ut mer om direktedeling.

Bruk eksklusive funksjoner for familiemodus

Bruk familiemodusen i Google Duo for å få en bedre brukeropplevelse når yngre barn deltar i Google Duo-samtaler. I Familiemodus skjules samtalekontroller for å forhindre at barn avslutter samtaler eller kutter lyden for andre ved et uhell.

Når du tegner på et lerret i løpet av Google Duo-samtalen på Samsung-enheten din, ser mottakeren det du tegner. Andre eksklusive funksjoner:

• penselvelger
  • fargevelger med flere farger
  • hyppigere rammeoppdateringer

Slå på familiemodus

1. Start eller motta et videoanrop i Google Duo Duo.
  2. Nederst trykker du på menyen Meny og så Familie.
    • For å bruke effekter, for eksempel for å erstatte ansiktet ditt med et bilde av en blomst, trykk på Effekter.
    • For å tegne, trykk på Doodle.