Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Google Duon käytön aloittaminen Samsung-laitteilla

Tärkeää: Tässä artikkelissa mainitut ominaisuudet ovat käytettävissä vain Samsungin S21-sarjassa ja sitä uudemmissa versioissa.

Google Duon Duo eksklusiiviset ominaisuudet tarjoavat Samsung S21 ‑puhelimen ja sitä uudempien versioiden käyttäjille entistä paremman videopuhelukokemuksen.

Sovellus on

• esiladattu valikoituihin Samsung-laitteisiin
  • videopuheluiden oletussovellus Samsung S21 ‑laitteissa.

Video- tai äänipuheluun vastaaminen

Voit vastata Google Duo Duo ‑puheluihin Samsung-laitteella pyyhkäisemällä ylös, alas tai sivulle.

Automaattisen kehystyksen ottaminen käyttöön puheluissa

Google Duo Duo ‑puheluiden automaattinen kehystystoiminto helpottaa näytön keskellä pysymistä 1:1- tai ryhmäpuheluissa, joissa käytät Samsung-laitetta. Automaattinen kehystys tunnistaa näkyvissä olevat kasvot puheluiden aikana. Zoomaustasoja muokataan ja kasvot sijoitetaan näytön keskelle automaattisesti.

Automaattinen kehystys on oletuksena poissa päältä. Voit laittaa sen päälle näin:

1. Soita Google Duo Duo ‑puhelu tai vastaa sellaiseen Samsung-laitteella.
  2. Napauta puhelun aikana oikeasta alakulmasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Automaattinen kehystys.

Videopuhelun striimaaminen suurelle näytölle

Voit striimata Google Duo Duo ‑puhelut Samsung-laitteelta suurille näytöille, kuten televisioon.

1. Soita Google Duo Duo ‑puhelu tai vastaa sellaiseen Samsung-laitteella.
  2. Napauta puhelun aikana oikeasta alakulmasta Lisäasetukset Lisää.
  3. Napauta Smart View.
  4. Valitse laite, jolle haluat striimata näkymän.
  5. Lopeta striimaus napauttamalla uudelleen Smart View.

Vinkki: Video peilataan puhelimeltasi televisioon. Audio kuuluu puhelimestasi.

Ryhmäpuheluun liittyminen toiselta laitteelta

Käyttäessäsi Google Duoa Duo voit vaihtaa Galaxy-älypuhelimesta Galaxy-tablettiin tai päinvastoin. Näin voit hyödyntää erikokoisia näyttöjä ja tehdä useita asioita kerralla.

1. Varmista, että olet kirjautunut samalle Google-tilille sekä Galaxy-älypuhelimellasi että Galaxy-tabletillasi.
  2. Aloita puhelu tai liity sellaiseen Google Duossa Duo.
  3. Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä näyttöä alas.
  4. Napauta Siirrä.

Vinkki: Voit siirtää puhelun takaisin alkuperäiseen laitteeseen samojen vaiheiden kautta. Alkuperäinen laite, jolla vastasit ryhmäpuheluun, pidetään kirjautuneena puheluun, ellet lopeta puhelua alkuperäisestä laitteesta.

Parannetun Näytön jakaminen ‑toiminnon käyttäminen

Kun käytät Samsung-laitetta ja jaat näyttösi Google Duo ‑puhelussa, jaetun näyttösi äänen ja videon laatu on parempi. Google Duossa jaetuissa henkilökohtaisissa videoissa ja YouTube-videoissa

• on mukana alkuperäiset äänet toiston aikana
  • käytetään teräväpiirtoa (HD) parantamaan videon selkeyttä.

Näytön jakaminen Samsung S21 ‑laitteilla

Tärkeää: Videokuvasi ei näy, kun jaat näyttösi. Voit jakaa näytön ainoastaan kahdenkeskisen puhelun aikana.

1. Avaa Google Duo Duo.
  2. Aloita videopuhelu.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Näytön jakaminen Näytön jakaminen ja sitten Aloita nyt.
    • Puhelun toinen osapuoli voi hyväksyä tai hylätä näytön jakamispyynnön.
  4. Voit lopettaa näytön jakamisen napauttamalla Näytön jakaminen Näytön jakaminen.

Näytön jakaminen Samsung S22- ja S8-laitteilla livejakamisen avulla

Samsung S22- ja S8-laitteilla voit

• valita ja avata sovelluksia
  • käyttää näytön jakamisen säätimiä.

Lue lisää live-jakamisesta.

Eksklusiivisten perhetilaominaisuuksien käyttö

Google Duon perhetila tekee puhelukokemuksesta paremman, kun Google Duo ‑puheluun osallistuu pieniä lapsia. Perhetila piilottaa puhelun säätimet, jotta lapset eivät vahingossa katkaise tai mykistä puhelua.

Jos käytät Samsung-laitetta ja piirrät kanvaalle Google Duo ‑puhelun aikana, vastaanottaja näkee piirroksesi. Muut eksklusiiviset ominaisuudet ovat

• siveltimen valitsin
  • enemmän vaihtoehtoja sisältävä värin valitsin
  • tiheämmät kehyspäivitykset.

Perhetilan käyttöönotto

1. Aloita videopuhelu tai vastaa sellaiseen Google Duossa Duo.
  2. Valitse alareunasta Valikko Valikko ja sitten Perhe.
    • Jos haluat käyttää tehosteita, eli esimerkiksi korvata kasvosi kukan kuvalla, napauta Tehosteet.
    • Jos haluat piirtää kuvia, valitse Piirros.