Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Kom godt i gang med Google Duo på Samsung-enheder

Vigtigt! Funktionerne i denne artikel er kun tilgængelige for Samsung S21-serien og nyere.

Google Duo Duo forbedrer videoopkald på Samsung S21-telefoner og nyere med eksklusive funktioner.

Appen er:

• Forudindlæst på udvalgte Samsung-enheder
  • Standardappen til videoopkald på Samsung S21-enheder

Besvar et video- eller taleopkald

Du kan stryge op, ned eller fra side til side for at besvare opkald i Google Duo Duo på din Samsung-enhed.

Aktivér Automatisk billedindstilling for opkald

Automatisk billedindstilling for opkald i Google Duo Duo gør det nemmere for dig at være centreret i opkald på tomandshånd eller gruppeopkald på din Samsung-enhed. Automatisk billedindstilling identificerer ansigter i visning under opkald. Zoomniveauerne justeres, og ansigter centreres automatisk.

Automatisk billedindstilling er som standard deaktiveret. Aktivér Automatisk billedindstilling:

1. Foretag eller besvar et opkald i Google Duo Duo på din Samsung-enhed.
  2. Under opkaldet skal du nederst til højre trykke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Automatisk billedindstilling.

Cast dit videoopkald til en stor skærm

Du kan caste dine opkald i Google Duo Duo til store skærme, f.eks. tv'er, fra din Samsung-enhed.

1. Foretag eller besvar et opkald i Google Duo Duo på din Samsung-enhed.
  2. Under opkaldet skal du nederst til højre trykke på Flere valgmuligheder Mere.
  3. Tryk på Smart visning.
  4. Vælg den enhed, du vil caste til.
  5. Tryk på Smart visning for at stoppe med at caste.

Tip! Video spejles fra din telefon til dit tv. Din telefon afspiller lyden.

Deltag i et gruppeopkald fra en anden enhed

Du kan skifte mellem Google Duo Duo på din Galaxy-smartphone og Galaxy-tablet for at bruge forskellige skærmstørrelser og multitaske.

1. Sørg for, at din Galaxy-smartphone og Galaxy-tablet er logget ind på den samme Google-konto.
  2. Start eller deltag i et opkald i Google Duo Duo.
  3. Stryg ned på skærmen for at åbne notifikationspanelet.
  4. Tryk på Viderestil.

Tip! Du kan viderestille opkaldet tilbage til den oprindelige enhed, hvis du følger de samme trin. Den oprindelige enhed, du brugte til at besvare gruppeopkaldet, forbliver logget ind på opkaldet, medmindre du lægger på med den oprindelige enhed.

Brug forbedret skærmdeling

Når du bruger din Samsung-enhed til at dele din skærm i et Google Duo-opkald, har din delte skærm forbedret lyd- og videokvalitet. De personlige videoer eller YouTube-videoer, du deler i Google Duo:

• Inkluderer den originale lyd under afspilning
  • Bruger "high definition" (HD) for forbedret klarhed i videoen

Del din skærm på Samsung S21-enheder

Vigtigt! Kameraet optager ikke dig, mens du deler din skærm. Du kan kun dele din skærm under opkald på tomandshånd.

1. Åbn Google Duo Duo.
  2. Start et videoopkald.
  3. Forneden skal du trykke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Skærmdeling Skærmdeling og derefter Start nu.
    • Den anden person i opkaldet kan acceptere eller annullere din anmodning om at dele din skærm.
  4. Tryk på Skærmdeling Skærmdeling for at afslutte din skærmdeling.

Del din skærm på Samsung S22- og S8-enheder via livedeling

På Samsung S22- og S8-enheder kan du:

• Vælge og åbne apps.
  • Bruge styringselementer til skærmdeling.

Få flere oplysninger om livedeling.

Brug eksklusive funktioner i familietilstand

Familietilstand i Google Duo giver en bedre opkaldsoplevelse, når små børn er i et Duo-opkald. Familietilstand skjuler knapper i opkald for at forhindre, at børn kommer til at lægge på eller slå lyden fra.

Når du tegner på et lærred under et Google Duo-opkald på din Samsung-enhed, ser modtageren, hvad du tegner. Andre eksklusive funktioner er:

• Penselvælger
  • Farvevælger med flere farver
  • Flere hyppige rammeopdateringer

Slå familietilstand til

1. Foretag eller modtag et videoopkald i Google Duo Duo.
  2. Forneden skal du trykke på menuen Menu og derefter Familie.
    • Tryk på Effekter for at bruge effekter til f.eks. at forvandle dit ansigt til et billede af en blomst.
    • Tryk på Tegn for at tegne.