Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Començar a utilitzar Google Duo en dispositius Samsung

Important: les funcions d'aquest article només estan disponibles a la sèrie de Samsung S21 i versions posteriors.

Google Duo Duo millora les videotrucades als telèfons Samsung S21 i versions posteriors amb funcions exclusives.

L'aplicació:

• Està carregada prèviament en determinats dispositius Samsung.
  • És la que s'utilitza de manera predeterminada per a les videotrucades en dispositius Samsung S21.

Respondre a una videotrucada o una trucada de veu

Pots lliscar cap amunt, cap avall o de costat a costat per respondre a les trucades de Google Duo Duo al teu dispositiu Samsung.

Activar l'enquadrament automàtic per a les trucades

L'enquadrament automàtic per a les trucades de Google Duo Duo et permet centrar la imatge a les trucades de grup o 1:1 més fàcilment des del teu dispositiu Samsung. Aquesta funció identifica les cares que hi ha a la pantalla durant les trucades. S'ajusten els nivells de zoom i se centren les cares de manera automàtica.

De manera predeterminada, l'enquadrament automàtic està desactivat. Per activar-lo:

1. Fes una trucada de Google Duo Duo o respon-hi des del teu dispositiu Samsung.
  2. Durant la trucada, a la part inferior dreta, toca Més opcions Més i, a continuació, Enquadrament automàtic.

Emetre una videotrucada a una pantalla gran

Des del teu dispositiu Samsung, pots emetre les trucades de Google Duo Duo en pantalles grans, com ara la d'un televisor.

1. Fes una trucada de Google Duo Duo o respon-hi des del teu dispositiu Samsung.
  2. Durant la trucada, a la part inferior dreta, toca Més opcions Més.
  3. Toca Smart View.
  4. Selecciona el dispositiu al qual la vulguis emetre.
  5. Per deixar d'emetre-la, torna a tocar Smart View.

Consell: el vídeo es projecta del telèfon al televisor. El telèfon reprodueix l'àudio.

Unir-se a una trucada de grup des d'un segon dispositiu

En fer servir Google Duo Duo, pots passar d'un telèfon intel·ligent a una tauleta Galaxy per utilitzar diferents mides de pantalla i el mode multitasca.

1. El telèfon intel·ligent i la tauleta Galaxy han de tenir la sessió iniciada al mateix Compte de Google.
  2. Inicia una trucada a Google Duo Duo o uneix-t'hi.
  3. Llisca cap avall a la pantalla per obrir el tauler de notificacions.
  4. Toca Transfereix.

Consell: pots tornar a transferir la trucada al dispositiu original si segueixes els mateixos passos. El dispositiu original que hagis utilitzat per respondre a la trucada de grup es mantindrà tret que pengis.

Utilitzar la compartició de pantalla millorada

Quan utilitzes el dispositiu Samsung per compartir la pantalla en una trucada de Google Duo, la pantalla compartida té una millor qualitat d'àudio i vídeo. Els vídeos personals o de YouTube que comparteixes a Google Duo:

• Inclouen els sons originals durant la reproducció.
  • Utilitzen alta definició (HD) per millorar la nitidesa.

Compartir la pantalla en dispositius Samsung S21

Important: mentre comparteixis la pantalla, no se't mostrarà a la càmera. Només pots compartir la pantalla en trucades amb dos participants.

1. Obre Google Duo Duo.
  2. Inicia una videotrucada.
  3. A la part inferior, toca Més opcions Més i, a continuació, Compartició de pantalla Compartició de pantalla i, a continuació, Comença ara.
    • L'altra persona que truca pot acceptar o cancel·lar la teva sol·licitud per compartir la pantalla.
  4. Per deixar de compartir la pantalla, toca Compartició de pantalla Compartició de pantalla.

Compartir la pantalla en dispositius Samsung S22 i S8 mitjançant la compartició en directe

Als dispositius Samsung S22 i S8 pots:

• Seleccionar i obrir aplicacions.
  • Utilitzar els controls de compartició de pantalla.

Obtén més informació sobre la compartició en directe.

Utilitzar funcions exclusives del mode familiar

El mode familiar de Google Duo ofereix una experiència millor quan els nens petits participen en una trucada de Google Duo. Aquest mode amaga els controls de la trucada perquè no la puguin silenciar o penjar per error.

Quan dibuixes sobre un llenç al teu dispositiu Samsung durant una trucada de Google Duo, el receptor veu el teu dibuix. Altres funcions exclusives:

• Selector de pinzell
  • Selector de color amb més varietat
  • Actualitzacions més freqüents de marcs

Activar el mode familiar

1. Inicia o rep una videotrucada de Google Duo Duo.
  2. A la part inferior, toca Menú Menú i, a continuació,Família.
    • Per utilitzar efectes, com ara si et vols posar la imatge d'una flor a la cara, toca Efectes.
    • Per fer dibuixos, toca Dibuixa.