Duo instellen op je Android TV

Met Duo kun je één-op-één- en groepsgesprekken starten en beantwoorden op je Android TV.

Wat je nodig hebt

Als je Duo op je tv wilt gebruiken, moet de tv aan de volgende vereisten voldoen:
  • De tv moet een Android TV-apparaat met Android 5.0 of hoger hebben.
  • Er moeten een camera en microfoon zijn verbonden met de tv.
  • De tv moet verbinding hebben met internet.

Duo downloaden op je Android TV

1. Scroll vanuit het Android TV-startscherm naar Apps.
  2. Select Google Play Store Google Play.
  3. Selecteer Zoeken Zoeken bovenaan het scherm.
  4. Zoek naar Duo.
  5. Selecteer Installeren.

Duo instellen op je Android TV

Belangrijk: Je kunt geen berichten checken of effecten gebruiken met Duo op Android TV.

1. Open Duo Duo op je Android TV.
  2. Selecteer je account om in te loggen.
  3. Selecteer Toegang verlenen.
  4. Volg de instructies op het scherm om het instellen te voltooien.

Bellen

1. Zoek in Duo aan de linkerkant naar een contact of groep.
  2. Selecteer het contact dat je wilt bellen.
  3. Selecteer onderaan Videogesprek of Audiogesprek.
Tip: De Duo-app moet zijn geopend om een gesprek op je Android TV te kunnen ontvangen.