Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Bellen via Google Meet instellen op je Android TV

Je kunt 1-op-1 en groepsvideogesprekken starten en beantwoorden met Meet op je Android TV.

Belangrijk: Je kunt geen vergaderingen voeren via je Android TV.

Voordat je begint

Doe het volgende om Meet te gebruiken op je tv:

• Gebruik een Android TV of Android TV-apparaat met Android 8.0 Oreo™️ of hoger.
  • Sluit een USB-camera en -microfoon aan op de Android TV of het Android TV-apparaat als die niet zijn ingebouwd.
  • Maak verbinding met internet.

Tips:

• Als je een Android TV-box gebruikt, sluit je de camera aan op de USB-poort van de box.
  • Meet wordt niet ondersteund in Chromecasts op niet-Android TV's.
  • Voor audio kun je een USB-microfoon aansluiten op je Android TV.
  • Je kunt de afstandsbediening van de Android TV niet gebruiken voor audio in Meet-gesprekken.

Meet downloaden op je Android TV

1. Scroll op het startscherm van de Android TV naar Apps.
  2. Selecteer Google Play Store Google Play.
  3. Selecteer bovenaan Zoeken Zoeken.
  4. Zoek naar Meet.
  5. Selecteer Installeren.

Meet instellen op je Android TV

Belangrijk: Je kunt geen berichten checken of effecten gebruiken met Meet op Android TV.

1. Open Meet  op je Android TV.
  2. Selecteer je account om in te loggen.
  3. Selecteer Toegang geven.
  4. Volg de instructies op het scherm om de installatie af te ronden.

Iemand bellen vanaf je Android TV

1. Open Meet  op je Android TV.
  2. Klik linksboven op Zoeken Zoeken.
  3. Zoek een contact of groep.
  4. Selecteer het contact of de groep die je wilt bellen.
  5. Selecteer onderaan Videogesprek of Audiogesprek.

Tip: Als je een gesprek wilt ontvangen op je Android TV, moet Meet  geopend zijn.