Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Configurar Duo al teu Android TV

Amb Android TV pots fer trucades amb dos participants o de grup, i respondre-hi.

Què necessites

Per utilitzar Duo al televisor, has de:
  • Tenir un televisor amb Android o un dispositiu Android TV amb Android 8.0 Oreo™️ o una versió posterior.
  • Connectar una càmera i un micròfon USB directament al televisor amb Android o al dispositiu Android TV, si no els té integrats.
  • Tenir connexió a Internet.
Consells:
  • Si fas servir un televisor amb Android, has de connectar la càmera al port USB corresponent.
  • Duo no funciona si fas servir un dispositiu Chromecast en un televisor que no sigui Android.
  • Per utilitzar l'àudio, pots fer servir un micròfon USB connectat al teu Android TV.
  • No pots utilitzar el comandament d'Android TV per a l'àudio en trucades de Duo.

Baixar Duo a Android TV

1. A la pantalla d'inici d'Android TV, desplaça't fins a "Aplicacions".
  2. Selecciona Google Play Store Google Play.
  3. A la part superior de la pantalla, selecciona Cerca Cerca.
  4. Cerca Duo.
  5. Selecciona Instal·la.

Configurar Duo al teu Android TV

Important: no pots consultar missatges ni fer servir efectes amb Duo a Android TV.

1. Obre Duo Duo al teu Android TV.
  2. Selecciona el teu compte per iniciar la sessió.
  3. Selecciona Dona accés.
  4. Segueix les instruccions en pantalla per completar la configuració.

Trucar

1. A Duo, a l'esquerra, cerca un contacte o un grup.
  2. Selecciona el contacte a qui vols trucar.
  3. A la part inferior, selecciona Videotrucada o Trucada de veu.
Consell: per rebre una trucada al teu Android TV, l'aplicació Duo ha d'estar oberta.