Modus volledig scherm en compacte besturingselementen

Als u uw document wilt bekijken zonder dat de werkbalk of menu's in de weg zitten, kunt u uw documenten weergeven in de modus 'Volledig scherm' of de modus 'Compacte besturingselementen'. Ga hiervoor als volgt te werk:

• Ga voor compacte besturingselementen naar het menu Weergave en selecteer Compacte besturingselementen of gebruik de sneltoets Ctrl+Shift+F.
  • Ga voor de modus volledig scherm naar het menu Weergeven en selecteer Volledig scherm.

Als u wilt terugkeren naar de normale weergavemodus, slaat u op de toets Esc of Escape