Eskatu duzun orria ez dago erabilgarri zure hizkuntzan. Beste hizkuntza bat hauta dezakezu orriaren amaieran. Bestela, Google Chrome-ren itzultzeko eginbide integratua erabil dezakezu edozein webgune nahi duzun hizkuntzara itzultzeko berehala.

Utilizar el tema oscuro en Google Drive

Puedes cambiar el tema para que te resulte más fácil ver archivos en tu dispositivo móvil. El tema oscuro también te ayuda a ahorrar batería.

1. En un teléfono o tablet Android, abre la aplicación Google Drive Icono de Google Drive.
  2. Arriba a la izquierda, toca Menú Menú.
  3. Toca Ajustes Ajustes.
  4. Toca Elegir un tema.
  5. Selecciona Oscuro, Claro o Predeterminado del sistema.