Actualmente, a páxina que solicitaches non está dispoñible no teu idioma. Podes seleccionar un idioma distinto na parte inferior da páxina ou obter unha tradución instantánea de calquera páxina web ao idioma que queiras usando a función de tradución integrada de Google Chrome.

Usar el modo Oscuro en Google Drive

Puedes cambiar el tema para que te resulte más fácil ver archivos en tu dispositivo.

El tema oscuro también te ayuda a ahorrar batería.
  1. En un teléfono o tablet Android, abre la aplicación Google Drive Icono de Google Drive.
  2. Arriba a la izquierda, toca Menú Menú.
  3. Toca Ajustes Configuración.
  4. Toca Elegir un tema.
  5. Selecciona Oscuro, Claro o Predeterminado del sistema.