Fylla i PDF-formulär i Google Drive

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Du kan fylla i PDF-formulär i Google Drive på din Android-enhet.

1. Öppna Google Drive-appen på en Android-enhet.
  2. Klicka på den PDF-fil du vill fylla i.
  3. Tryck på Redigera följt av Formulärfyllning nere till höger.
    • Om du inte ser alternativet kan du kanske inte kan fylla i den här PDF-filen.
  4. Ange din information i PDF-formuläret.
  5. Tryck på Spara överst till höger.
    • Om du vill spara som en kopia klickar du på Mer Mer följt av Spara som.

Obs! Du kan kanske inte fylla i alla PDF-formulär, inklusive XFA-formulär och dokument som formaterats manuellt för att se ut som ett formulär.