Fyll ut PDF-skjemaer i Google Disk

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan fylle ut PDF-skjemaer i Google Disk via iPhone, iPad eller en Android-enhet.

Fyll ut et PDF-skjema

For å fylle ut et PDF-skjema, åpne PDF-filen i Google Chrome eller et annet verktøy for PDF-redigering, for eksempel Adobe Acrobat eller Forhåndsvisning på macOS.

Last opp et PDF-skjema til Google Disk

For å opprette og laste opp et PDF-skjema til Google Disk kan du bruke et program som Adobe Acrobat, Jotform eller PDFescape.

Merk: Det er ikke sikkert du kan fylle ut alle PDF-skjemaer, inkludert XFA-skjemaer og dokumenter som er manuelt formatert for å se ut som skjemaer.