Fyll ut PDF-skjemaer i Google Disk

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan fylle ut PDF-skjemaer i Google Disk via Android-enheten din.

1. Åpne Google Disk-appen på Android-enheten.
  2. Trykk på PDF-filen med skjemaet du vil fylle ut.
  3. Nederst til høyre trykker du på Endre  etterfulgt av Skjemautfylling .
    • Hvis du ikke ser dette alternativet, kan det hende at du ikke kan fylle ut dette PDF-skjemaet.
  4. Skriv inn informasjonen din i PDF-skjemaet.
  5. Trykk på Lagre øverst til høyre.
    • For å lagre skjemaet som en kopi, klikk på Mer Mer etterfulgt av Lagre som.

Merk: Det er ikke sikkert du kan fylle ut alle PDF-skjemaer, inkludert XFA-skjemaer og dokumenter som er manuelt formatert for å se ut som skjemaer.