Pdf-formulieren in Google Drive invullen

Je kunt pdf-formulieren in Google Drive invullen op je Android-apparaat.

1. Open de Google Drive-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de pdf die je wilt invullen.
  3. Tik onderaan op Formulier invullen.
    • Zie je deze optie niet, dan kun je deze pdf mogelijk niet invullen.
  4. Geef je gegevens op in het pdf-formulier.
  5. Tik rechtsboven op Opslaan.
    • Wil je het ingevulde formulier als kopie opslaan, tik dan op Meer Meer en dan Opslaan als.

Opmerking: Je kunt mogelijk niet alle pdf-formulieren invullen. Het lukt bijvoorbeeld niet bij XFA-formulieren en documenten die handmatig zijn opgemaakt om er als een formulier uit te zien.