Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Pdf-formulieren invullen in Google Drive

Wil je geavanceerde Google Workspace-functies voor je bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Je kunt pdf-formulieren in Google Drive invullen op je Android-apparaat.

1. Open de Google Drive-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op de pdf die je wilt invullen.
  3. Tik rechtsonder op Bewerken  en dan Formulier invullen .
    • Zie je deze optie niet, dan kun je deze pdf mogelijk niet invullen.
  4. Geef je gegevens op in het pdf-formulier.
  5. Tik rechtsboven op Opslaan.
    • Als je het bestand wilt opslaan als kopie, klik je op Meer Meer en dan Opslaan als.

Opmerking: Je kunt mogelijk niet alle pdf-formulieren invullen. Het lukt bijvoorbeeld niet bij XFA-formulieren en bij documenten die handmatig zijn opgemaakt om er als een formulier uit te zien.