Microsoft Office ‑tiedostojen työstäminen

Voit muokata, kommentoida ja yhteiskäyttää Microsoft Office ‑tiedostoja Google Driven, Docsin, Sheetsin ja Slidesin avulla seuraavasti:

• avata, muokata ja tallentaa Microsoft Office ‑tiedostoja Google Drivessa
  • muuntaa Microsoft Office ‑tiedostoja Google Docs-, Sheets- tai Slides-muotoon
  • kommentoida Microsoft Office ‑tiedostoja Google Driven esikatselussa
  • muokata Office-tiedostoja Drivessa Office-yhteensopivuustilan Chrome-laajennuksen avulla.

Microsoft Office ‑tiedostojen avaaminen, muokkaaminen ja tallentaminen Google Drivessa

Kun lataat Microsoft Office ‑tiedostoja Google Driveen, voit muokata, kommentoida ja yhteiskäyttää Microsoft Office ‑tiedostoja suoraan Google Docsilla, Sheetsillä ja Slidesilla. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti tiedostoon sen alkuperäisessä Microsoft Office ‑muodossa. Lue lisää Office-tiedostojen muokkauksesta.

Microsoft Office ‑tiedostojen muuntaminen Google Docs-, Sheets- tai Slides-muotoon

Jos haluat käyttää laajennuksia, Apps-skriptejä, suojattuja alueita tai käännöstoimintoja, voit muuntaa Office-tiedoston Google Docsiin, Sheetsiin tai Slidesiin sopivaksi. Kun muunnat Microsoft Office ‑tiedoston, siitä tehdään kopio. Lue lisää Microsoft Office ‑tiedoston muuntamisesta.

Microsoft Office ‑tiedostojen kommentointi Google Driven esikatselussa

Voit jättää kommentteja Microsoft Office ‑tiedostoihin, PDF:iin, kuviin ja muihin tiedostoihin ja lukea jätettyjä kommentteja Google Driven esikatselussa tekemättä muutoksia alkuperäiseen tiedostoon. Lue lisää näiden tiedostojen kommentoinnista Google Drivessa.

Microsoft Office ‑tiedostojen käyttäminen Chrome-laajennuksen avulla

Tärkeää: Tämän laajennuksen ja Office-tiedostojen muokkaus ‑tilan välillä saattaa esiintyä yhteensopivuusongelmia. Jos avaat tiedoston Office-tiedostojen muokkaus ‑tilassa, sinun on poistettava tämä laajennus käytöstä. Katso, miten voit poistaa Chrome-laajennuksen käytöstä.

Microsoft Office ‑yhteensopivuustila on Google Chrome ‑selaimen laajennus, jonka avulla voit avata ja muokata Microsoft Office ‑tiedostoja.  Katso, miten voit muokata sisältöä Microsoft Office ‑yhteensopivuustilan avulla.