Kommenter Microsoft Office-filer, PDF-filer, billeder og andre filer

Du kan skrive og læse kommentarer til Microsoft Office-filer, PDF-filer, billeder og andre filer i Google Drev.

Føj kommentarer til Microsoft Office-filer

1. Gå til Google Drev på din computer.
  2. Åbn en Microsoft Office-fil ved at dobbeltklikke.
  3. Klik på Tilføj kommentar Skriv kommentar øverst til højre.
  4. Klik på det område, du vil kommentere.
  5. Skriv din kommentar.
  6. Klik på Kommenter.

Tip! Når du skriver en kommentar i en Microsoft Office-fil i Drev, vises kommentaren også i Microsoft Office.

Føj kommentarer til PDF-filer

Kommentarer, du føjer til PDF-filer, kan ses i nogle apps til PDF-visning.

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Dobbeltklik på den PDF, du vil kommentere.
  3. Klik på Tilføj kommentar Skriv kommentar øverst til højre.
  4. Vælg det område, du vil kommentere.
  5. Angiv din kommentar, og klik på Kommenter.
Kommenter billeder
  1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Dobbeltklik på det billede, du vil kommentere.
  3. Klik på Tilføj kommentar Skriv kommentar øverst til højre.
  4. Klik og træk over det område, du vil kommentere.
  5. Angiv din kommentar, og klik på Kommenter.
Føj kommentarer til videofiler, lydfiler og andre filtyper

Når du føjer kommentarer til videofiler, lydfiler og andre filtyper, er kommentarerne kun tilgængelige i Google Drev.

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Dobbeltklik på den fil, du vil kommentere.
  3. Klik på Tilføj kommentar Skriv kommentar øverst til højre.
  4. Klik på den tekst, celle eller sektion, du vil kommentere.
  5. Angiv din kommentar, og klik på Kommenter.

Løs konflikter mellem forskellige versioner af den samme fil

Hvis en bruger uploader en ny version af filen, bliver den eksisterende fil i Google Drev erstattet med den nye version. Eventuelle kommentarer, der tilføjes uden for Google Drev, erstatter kommentarer, der er tilføjet i Drev. Eventuelle redigeringer, der foretages uden for Google Drev, fjerner også alle løste eller inaktive kommentarer.

Sådan påvirker deling filer

Når du deler Microsoft Office-filer, PDF-filer, billeder eller andre filtyper med nogen, kan du vælge, hvad modtageren kan gøre med dem.

• Se: Brugere kan se kommentarer, men kan ikke tilføje nye kommentarer eller dele filen med andre.
  • Kommenter: Brugere kan skrive kommentarer og forslag, men ikke ændre eller dele filen med andre.
  • Rediger: Brugere kan tilføje kommentarer og foretage ændringer i filen, acceptere eller afvise forslag og dele filen med andre.

Få flere oplysninger om, hvordan deling påvirker Google Docs, Sheets, Slides og Analyse