Uw taalinstelling wijzigen voor Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties

Als Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties wordt weergegeven in een taal die u niet begrijpt of niet wilt gebruiken, kunt u de taal als volgt wijzigen:

1. Klik in uw Drive op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Klik op de pagina 'Instellingen' op het dropdown-menu naast Taal.
  3. Selecteer de taal die u wilt gebruiken.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Als u wilt terugkeren naar uw document, klikt u op de link Terug naar Google Drive.

U kunt in Google Drive kiezen uit de volgende talen:

Afrikaans, Amhaars, Arabisch, Baskisch, Bengaals, Bulgaars, Catalaans, Chinees (Hongkong), Chinees (vereenvoudigd), Chinees (traditioneel), Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels (VS), Engels (VK), Estisch, Filippijns, Fins, Frans (Canada), Frans (Frankrijk), Galicisch, Duits, Grieks, Gujarati, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kannada, Khmer, Koreaans, Lao, Lets, Litouws, Malayalam, Maleis, Marathi, Nepalees, Noors, Oriya, Perzisch, Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch, Singalees, Slowaaks, Sloveens, Spaans (Latijns-Amerika), Spaans (Spanje), Swahili, Zweeds, Tamil, Telugu, Thais, Turks, Oekraïens, Urdu, Vietnamees en Zulu.

Opmerking: mogelijk moet u cookies inschakelen om te vermijden dat uw taalkeuze wordt gewijzigd. Als u Google Chrome gebruikt, volgt u deze instructies om cookies toe te staan. Als u een andere browser gebruikt, volgt u de instructies in het Helpcentrum voor uw browser om cookies toe te staan: