Google Drive-bestanden herstellen die door schadelijke software zijn getroffen

Als bestanden op je Windows-computer zijn geïnfecteerd met malware, maar je ze synchroniseert met Google Drive, kun je die bestanden mogelijk herstellen.

Stap 1: Download de nieuwste beveiligingsupdates van Microsoft

Zorg dat de malware van je computer is verwijderd voordat je de bestanden herstelt.

Meer informatie over de Windows-beveiligingsupdate

Stap 2: Probeer bestanden terug te zetten uit de prullenbak

Bepaalde schadelijke software plaatst de originele bestanden in de prullenbak en vervangt deze door versleutelde versies.

Meer informatie over het terugzetten van bestanden uit de prullenbak

Stap 3: Herstel oudere versies

Als je bestanden niet in de prullenbak staan, kun je proberen een oudere versie te herstellen via drive.google.com.

Meer informatie over het herstellen van oudere versies van bestanden